Uitslag prijsvraag Everest

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 17 september is Everest in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Everest_filmposter-2

Titel: Everest
Regisseur: Baltasar Kormákur
Scenario: William Nicholson en Simon Beaufoy
Cast: Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal.
Genre: Drama, thriller
Speelduur: 121 minuten
Release: 17 september in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D

 

Verhaal
De indrukwekkende film Everest is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. Everest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

www.everestfilm.nl

filmstrip leeg

Jullie hebben jullie in grote getale gereageerd op de prijsvraag, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAAR IS: Joeri van der Bovenkamp & Akkelien ter Stege

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.