Uitslag prijsvraag Denial

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Het rechtbankdrama Denial is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de meest bijzondere processen uit de Britse geschiedenis. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Prijsvraag DenialTitel: Denial
Regisseur:
 Mick Jackson
Cast: Rachel Weisz, Timothy Spall, Tom Wilkinson, Andrew Scott, Jack Lowden, Caren Pistorius, Alex Jennings
Scenario: David Hare
Genre:
Drama
Speelduur: 110 minuten
Te zien: 6 april in de bioscoop

[youtube IGNaTE180jY]

Verhaal
In 1996 wordt schrijfster en historica Deborah Lipstadt (Rachel Weisz) door David Irving (Timothy Spall) beschuldigt van laster nadat ze hem in één van haar boeken heeft neergezet als ontkenner van de Holocaust. In het Engelse rechtssysteem ligt de bewijslast bij de beklaagde en daarom staan Lipstadt en haar team voor de taak te bewijzen dat de Holocaust daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Lees ook hier het interview wat wij hebben gehad met Drs. Prof. David Barnouw: historicus, publicist en specialist in de Tweede Wereldoorlog en het dagboek van Anne Frank. Het hoofdpersonage, Deborah Lipstadt gespeeld door Rachel Weisz, kent hij persoonlijk.

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Nency Van Essen & Suzanne Kors

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.