Uitslag prijsvraag De Fazantenmoordenaars

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Op 6 augustus is De Fazanten Moordenaars te zien in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Lumière 2×2 vrijkaarten en 2 keer de DVD van De Vrouw in de Kooi weggeven. Lees hier of je gewonnen hebt.

Prijsvraag De Fazanten Moordenaars
Titel: De Fazantenmoordenaars
Regisseur: Mikkel NØRGAARD
Scenario: Nikolaj Arcel en Rasmus Heisterberg
Cast: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, David Dencik
Genre: Thriller
Release: 6 Augustus in de bioscoop

 

 

 

Verhaal
In 1994 wordt een tweeling dood aangetroffen in een zomerhuisje. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord. Alles wijst in de richting van een groepje upper class studenten uit een nabij gelegen internaat, maar de zaak wordt abrupt afgesloten wanneer een van de dorpsbewoners schuldig pleit.

Twintig jaar later krijgt inspecteur Carl Mørck het dossier in handen en hij vermoedt dat er een luchtje aan de zaak zit. Samen met zijn collega Assad heropent hij het onderzoek. Wanneer ze dieper in de zaak duiken stuiten ze op een oude noodoproep van een wanhopig meisje, Kimmie Lassen, die meer van de moord af lijkt te weten. Als blijkt dat Kimmie al sinds die moordzaak vermist is, starten ze een intensieve zoektocht naar haar. Ze zijn echter niet de enigen…

filmstrip leeg

Om kans te maken op de De Fazanten Moordenaars prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Marc Heinen & Corinne de Graaf

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.