Uitslag Prijsvraag Danny Collins

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen. Ter gelegenheid van de release mochten wij in samenwerking met eOne Benelux 2×2 vrijkaarten weggeven. Lees hier of je gewonnen hebt!

DC-Poster-27x39-Copy6

 Titel: Danny Collins
Regisseur: Dan Fogelman
Scenario:
Cast: Al Pacino, Jennifer Garner, Annette Bening
Genre: Feel-good Comedy/Drama
Speelduur: 107 minuten
Te zien vanaf: 25 juni 2015

Naamloos9

 

 

Verhaal
Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren ’70 bestaat uit drugs, rock ‘n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen.

In het regiedebuut van Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love, Last Vegas) volgen we Danny Collins (Al Pacino), die op zijn 64e verjaardag een brief ontvangt van zijn manager (Christopher Plummer), geschreven door zijn held John Lennon. De brief die hij 45 jaar geleden had moeten krijgen, spoort hem aan om zijn leven te beteren. Hij laat zijn luxe leventje achter en begint de muziek te maken die hij altijd al had willen maken. Hij verhuist naar een klein hotel in New Jersey, waar hij bevriend raakt met de eigenares(Annette Bening). Daar gaat hij op zoek naar zijn 40-jarige zoon Tom (Bobby Cannavale) met wie hij nog nooit gesproken heeft. Wanneer hij kennis maakt met Tom en zijn vrouw (Jennifer Garner), ervaart hij het leven zonder de schijn van rock ’n roll. Hij ontdekt, in Lennon’s woorden, “Love.. is all that matters”.

filmstrip leeg

Om kans te maken op 2x 2 vrijkaartjes voor Danny Collins vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Mo Knapen en Tamara Roos

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.