Uitslag prijsvraag Ant-Man

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe is Marvel Studios’ Ant-Man. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Disney 2x vrijkaarten voor de film, 1x phoneplug, en 1x 3D puzzle weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Ant-Man-Poster

Titel: Ant-Man
Regisseur: Peyton Reed
Scenario: Edgar Wright & Joe Cornish and Adam McKay & Paul Rudd
Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip “T.I.” Harris, Wood Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas
Genre: Action, Adventure
Speelduur: 117 min
Release: 23 juli 2015

Verhaal
De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man. Het geheime wapen van meesterdief Scott Lang is zijn uitzonderlijke vermogen om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Hij moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

filmstrip leeg

Om kans te maken op de Ant-Man prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAAR IS: Lotje Hoogervorst

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.