TV-spot voor James Bond-film SPECTRE

SPECTREEON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer en Sony Pictures hebben een 60 seconden lange tv-spot uitgebracht voor de aankomende James Bond film, SPECTRE. Deze was voor het eerste te zien in de reclame bij de NBA Finale tussen de Cleveland Cavaliers en Golden State Warriors. Nu is deze hieronder te bekijken.

[youtube W-2O7JY9aDU]

In de nieuwe film ontvangt James Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Het is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott, Jesper Christensen en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.