Trailer voor London Has Fallen

De eerste trailer voor London Has Fallen is verschenen. Bekijk deze hieronder. De film is een vervolg op Olympus Has Fallen, die wereldwijd 16 miljoen opbracht. In deze voorganger speelden Gerard Butler en Aaron Eckhart de hoofdrollen. Deze verhandelde over een terroristische aanval op het Witte Huis.

Butler, Eckhart en Morgan Freeman zullen allen terugkeren in London Has Fallen. In het in Londen gebaseerde vervolg komt de Britse premier onder verdachte omstandigheden te overlijden. De president van de Verenigde Staten, zijn baas van de geheime dienst en een argwanende MI-6 agent komen voor een grote uitdaging te staan als de begrafenis van de premier doelwit wordt van een groep terroristen die het gemunt heeft op de leiders van de westerse wereld.

London Has Fallen is geregisseerd door Babak Najafi. Het script werd geschreven door Creighton Rothenberger & Katrin Benedikt, Christian Gudegast en Chad St. John. De rest van de cast bestaat onder andere uit Angela Bassett, Melissa Leo, Radha Mitchell, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Charlotte Riley, Sean O’Bryan, Alon Aboutboul, Waleed Zuaiter.

[youtube FWmBtuNmDdE]

London Has Fallen is in Amerika te zien vanaf 22 januari 2016.