Trailer Terminator 2: Judgment Day 3D

Trailer Terminator 2: Judgment Day 3DDeze zomer verschijnt Terminator 2: Judgment Day 3D in de Noord-Amerikaanse én Nederlandse bioscopen. Iets dat al eind 2015 werd aangekondigd door regisseur James Cameron. De 3D re-release van de klassieker is in het kader van de 25e verjaardag van de film. Bekijk hieronder de trailer!

[youtube zRsTWZZOEcQ]

Toen T2 in 1991 verscheen was het zijn tijd ver vooruit. De visuele effecten die werden gebruikt waren baanbrekend. Het budget bedroeg $102 miljoen en de film wist $520 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa’s.

Het is tien jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het doelwit was van een moordlustige Terminator-robot uit de toekomst. Haar zoon John (Edward Furlong) zal ooit de verzetsleider worden die het opneemt tegen supercomputer Skynet. Daarom zendt Skynet nu een nieuwe, nog dodelijkere Terminator (Robert Patrick) naar het heden om John te elimineren. Het verzet stuurt daarop een oudere Terminator (Arnold Schwarzenegger) naar het heden om John te beschermen. Dit leidt tot een gevecht tussen twee onoverwinnelijke moordmachines.

De Nederlandse release zou gepland staan voor 24 augustus.