Trailer Overboard met Anna Faris en Eugenio Derbez

Trailer Overboard met Anna Faris en Eugenio Derbez Metro-Goldwyn-Mayer Pictures en Pantelion Films hebben een trailer vrijgegeven voor de remake van de komedie Overboard met in de hoofdrol Anna Faris (Mom, Cloudy with a Chance of Meatballs) en Eugenio Derbez (La Familia P. Luche). Bekijk de trailer hieronder. De film is een remake van de gelijknamige film van Garry Marshall uit 1987. Het origineel was een komedie met de toen met elkaar getrouwde Kurt Russell en Goldie Hawn.

[youtube RPertogUzs8]

Kurt Russell speelde een timmerman die een klus deed voor de rijke verwende Goldie Hawn, eigenares van een boot, die ervandoor gaat zonder hem te betalen. Als zij de volgende dag met geheugenverlies uit het water gevist wordt, doet hij net alsof ze getrouwd zijn om toch nog aan zijn geld te kunnen kopen.

In de nieuwe film speelt Farris niet de rol van rijke blondine zoals Hawn dat deed, maar een arme schoonmaakster die lelijk behandelt wordt door een rijke playboy, die haar beledigt, haar schoonmaakspullen overboord gooit en vervolgens ook nog eens niet betaalt voor haar werk op zijn jacht. Als hij de volgende dag aanspoelt zonder meer te weten wie hij is, bedenkt zij een plan voor wraak.

Overboard wordt geregisseerd door Rob Greenberg. Het scenario is afkomstig van Bob Fisher & Rob Greenberg en Leslie Dixon. De cast bestaat tevens uit namen als Eva Longoria (Desperate Housewives) en John Hannah (Four Weddings and a Funeral).