Trailer Kill Switch met Dan Stevens

Trailer Kill Switch met Dan StevensAcht jaar geleden verscheen het filmpje What’s in the Box?, welke meer dan 2.6 miljoen keer is bekeken. Het filmpje was afkomstig van de Nederlandse Tim Smit. Hij is vervolgens met diverse producties in zee gegaan om een volledige film te creëren. Het eindresultaat is Kill Switch geworden, waarvan de eerste teaser vrijgegeven is. De hoofdrol wordt gespeeld door Dan Stevens (The Guest).

[youtube C7TSEgT0pRc]

[youtube IU_reTt7Hj4]

Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment waarmee onbeperkte energie gewekt zou worden loopt helemaal uit de hand. Nu hij door drones en soldaten opgejaagd wordt moet piloot annex wetenschapper Will Porter door een imploderende wereld racen om een speciale doos naar een toren te brengen, waarmee hij hopelijk de mensheid kan redden.

Naast Stevens zijn er ook rollen voor Charity Wakefield, Bérénice Marlohe en Tygo Gernandt. Het scenario is afkomstig van Omid Nooshin en Charlie Kindinger. In de VS komt Kill Switch gelimiteerd uit op de 16e van juni.