Trailer voor Harry Potter spin-off Voldemort: Origins of the Heir

Trailer voor Harry Potter spin-off Voldemort: Origins of the HeirEr is een eerste trailer verschenen voor Voldemort: Origins of the Heir. Dit is een project gemaakt door een groepje Harry Potter-fans. De video is hieronder te bekijken:

[youtube 5a1zs9YAvkk]

Het verhaal van de film speelt zich voor de gebeurtenissen in Harry Potter af. Je zou het project daarom als prequel kunnen zien, net als Fantastic Beasts And Where To Find Them. Het verschil is echter dat Voldemort: Origins of the Heir niet officieel verbonden is aan Warner Bros. Hierover was daarom ook een conflict geweest wat inmiddels lijkt te zijn opgelost.

In de film staat Grisha Mac Laggen centraal. Zij is de erfgenaam van Griffoendor. Wanneer er een moord opgelost moet worden komt ze al snel in aanraking met Tom Marvolo Riddle, de jongen die laten zal uitgroeien tot Lord Voldemort.

De rol van Tom Riddle zal vertolkt worden door Stefano Rossi en daarnaast zijn er rollen voor Davide Ellena, Andrea Baglio, Andrea Deanesi, Aurora Moroni, Maddalena Orcali, Andrea Bonfanti, Gelsomina Bassetti, Alessio Dalla Costa en Daniele Decarli.  De regie en het script zijn in handen van Gianmaria Pezzato. Het project is momenteel nog in productie en moet dit jaar nog op Youtube verschijnen. Meer informatie is te vinden via de website en Facebook-pagina.