Tom Hiddelston onzeker over James Bond

Tom Hiddleston onzeker

De toekomst van de James Bond-franchise is nog altijd onzeker. De laatste titel Spectre was een financieel succes, maar werd met gemengde reacties ontvangen. Verder lijkt het er nog steeds op dat Daniel Craig afstand wil doen van zijn rol. Hoewel dit nog altijd niet is bevestigd zou hij een deal voor twee extra Bond-films hebben afgewezen.

Inmiddels speculeren fans volop over de volgende acteur die in de huid van agent 007 zal kruipen. Tom Hiddleston is een naam die vaak wordt genoemd. Eerder reageerde hij hierop door te zeggen dat het spelen van Bond een geweldige kans voor hem zou zijn. Tijdens een panel in Wizard World Philadelphia ging hij echter opnieuw op de geruchten in. Uit zijn reactie blijkt nogmaals dat de knoop nog lang niet is doorgehakt wat betreft het uitkiezen van een nieuwe Bond.

“I don’t think that announcement is coming, but I am very gratified to hear the enthusiasm. Your guess is as good as mine, to be honest.”

Hiddlestons opmerking kan meerdere dingen betekenen. Het is mogelijk dat er nog steeds wordt gehoopt op een terugkeer van Daniel Craig. Ook kan het zijn dat Hiddleston niet als een reële kandidaat wordt gezien om Craig te vervangen. Een derde mogelijkheid is dat geen van de acteurs op de hoogte zijn gebracht van de beslissingen van de studio’s.