Thomas Kretschmann speelt schurk in Avengers: Age of Ultron

Thomas Kretschmann speelt schurk in Avengers: Age of Ultron

Acteur Thomas Kretschmann is gecast in een grote slechterik-rol in Marvel Studios‘ Avengers: Age of Ultron. De acteur (Stalingrad, Dracula) zou de rol van Baron Wolfgang von Strucker gaan spelen. Kretschmann zou een deal voor meerdere films hebben getekend en hij sluit zich aan bij James Spader, die al gecast is in de schurk-rol Ultron.

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

De nieuwe superheldenfilm wordt geregisseerd door Joss Whedon. De ensemblecast bestaat uit Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Stellan Skarsgård, James Spader en Samuel L. Jackson. Avengers: Age of Ultron draait vanaf 23 april 2015 in de Nederlandse bioscoop.