The Thinning trailer met Logan Paul and Peyton List

YouTubeThe Thinning trailer met Logan Paul and Peyton List en Legendary Digital hebben de trailer vrijgegeven voor The Thinning. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube 8FbQoI8P7c4]

The Thinning
 speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst waar alles om het indammen van de menselijke bevolking draait. Er is een crisis gaande die het einde van de mensheid kan betekenen en daarom zijn er drastische maatregelen genomen, zoals het verplichten van anticonceptiemiddelen en het euthanaseren van bejaarden. Daarnaast heeft de overheid van de Verenigde Staten een evenement geïntroduceerd, genaamd The Thinning, waarin leerlingen op school uitgedund worden middels een examen. De deelnemers met de laagste scores worden geëxecuteerd. Wanneer twee studenten uitvinden dat de test uit schijn en bedrog bestaat, gaan ze op zoek naar het complot dat hierachter ligt.

De dystopische horror film wordt geregisseerd door Michael Gallagher (Internet Famous) en heeft hoofdrollen voor Logan Paul, Peyton List, Lia Marie Johnson en Calum Worthy. The Thinning is vanaf 12 oktober te zien op YouTube Red.