Teaser voor Sam Smiths Writing’s on the Wall

Writing's on the Wall

Writing’s on the Wall is de titelsong voor de nieuwe James Bond-film SPECTRE. Recentelijk werd het bekend gemaakt dat Sam Smith deze zal zingen. Nu is een eerste teaser voor Writing’s on the Wall vrijgegeven. Het lied is vanaf 25 september te streamen en te koop.

[youtube BJSmgPeDWbg]

In de nieuwe film ontvangt James Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Het is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott, Jesper Christensen en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.