The A-Team acteur Dirk Benedict aanwezig op Dutch Comic Con

The A-Team acteur Dirk BenedictNiemand minder dan Dirk Benedict oftewel Face uit The A-team zal aanwezig zijn op Dutch Comic Con. Hij begon zijn carierre in 1972 en speelde sindsdien verschillende kleine rollen in series als Hawaii Five-O en Charlie’s Angels. Zijn eerste grote rol was in de Amerikaanse serie Chopper One.

Hij speelde vervolgens in de klassieker Battlestar Galactica die roekeloze piloot Starbucks. Starbucks was een waaghals, gokker en notoire rokkenjager, met een hart van goud. Hij was een van de beste piloten van de vloot en samen met de rest van de bemanning vocht hij tegen de kwade Cylons. Dirk nam de rol nogmaals op zich in Galactica 1980, waar hij voor één aflevering terugkwam.

Toch brak hij pas echt door met zijn rol in The A-Team, een van de best bekeken televisieseries ooit. Als Templeton ‘Face’ Peck speelde Dirk de gladde luitenant en womanizer Face. Hij speelde deze rol van 1982 tot 1986, maar is tot vandaag de dag regelmatig op TV te zien in de herhalingen van deze vrolijke actie serie. Face zorgde met zijn charmes er altijd voor dat het team de juiste voorwerpen in handen kreeg om hun missie tot een succes te brengen.