Steven Seagal komt Oekraïne niet meer in

Steven SeagalAmerikaanse actieheld Steven Seagal blijkt niet meer welkom te zijn in Oekraïne. De 65-jarige acteur wordt zelfs gezien als ”Threat To National Security”. De reden hiervoor is omdat hij onlangs Russisch staatsburger is geworden en zijn paspoort overhandigd kreeg van niemand minder dan Vladimir Putin zelf.

Alhoewel Seagal in Amerika is geboren, heeft hij zowel Russische als Mongoolse voorouders. Vandaar dat hij een dubbele nationaliteit wel zag zitten. Het gaat echter al een tijdje niet zo goed tussen Rusland en Oekraïne, waardoor Oekraïne heeft besloten dat de actieheld het land niet meer in mag. De Franse acteur Gérard Depardieu heeft een tijdje geleden hetzelfde te horen gekregen. Ook dit kwam vanwege zijn Russisch paspoort en goede band met Vladimir Putin.

Steven Seagal zal binnenkort te zien zijn in een derde Under Siege film. In de nieuwe film zal voormalig Navy SEAL Casey Ryback weer centraal staan. Deze man wist in de vorige delen (Under Siege en Under Siege 2: Dark Territory) vele tegenstanders te verslaan en daarbij zelf maar een enkele keer gewond te raken. Er zijn verder nog geen details over Under Siege 3 bekend. Seagal staat overigens ook gecast voor The Expendables 4 en Above The Law 2.