Star Wars: Episode VII, foto van eerste filmdag en cast nieuws

De productie van Star Wars: Episode VII is officieel begonnen. Onderstaande foto is een ‘behind the scenes’ foto van de eerste opname dag in de woestijn van Abu Dhabi. Er is niets bevestigd over de locatie, maar gespeculeerd wordt dat de woestijn gebruikt zal worden als locatie voor de planeet Tatooine.Star Wars: Episode VII

Naast deze foto is er ook wat nieuws over de cast van de zevende Star Wars film. Zo zal het personage Wedge Antilles, een X-wing piloot en populair personage uit de klassieke trilogie, niet in de film voorkomen. De acteur, Denis Lawson, had eerder al aangegeven dat hij alleen terug zou willen keren als de rol groter is. Nu vertelde hij in een Q&A dat hij benaderd was voor de film, maar het heeft afgewezen:

“I’m not going to do that… They asked me but it just would have bored me.”

wedge
Verder is er nog een interessant gerucht naar boven gekomen over Adam Driver’s rol in de film. In februari kwam het gerucht dat hij zeer waarschijnlijk de voornaamste villain zou gaan spelen in de film. Maar nu via de website ‘Jedi News’, komt van een van hun bronnen een nieuw gerucht. Driver zou de zoon van Han Solo en Princess Leia spelen, het precieze gerucht is als volgt:

“Sounds like Adam Driver is NOT going to play a villain…sort of. He will be playing the son of Han and Leia, and it seems he will be seduced to the Dark Side, and a main plot point for the movie will be their attempt to rescue him.”

adam-driver-star-wars-2

Wat hier van waar is is natuurlijk onbekend, dat zullen we moeten afwachten.