Spider-Man reboot kostuum & schurk details

Spider-Man-Aunt-May

De nieuwe Spider-Man film zal pas te zien zijn in 2017, maar we zullen Tom Holland voor het eerst als Peter Parker zien in de volgende Marvel Studios film, Captain America: Civil War. Eerder hoorden we dat de nieuwe Spider-Man jonger zal zijn (student) dan in voorgaande films.

Latino-Review heeft nu een foto gedeeld waarvan gezegd wordt dat dit concept art is van Spider-Man’s kostuum  in Captain America: Civil War. Naderhand bleek echter dat het ging om fan art drawn van artiest Pietro Scola Di Mambro. Een insider vertelde dat deze afbeelding gebruikt is als idee voor Parker’s kostuum in Civil War. Dit blijft echter onbevestigd. Dat gezegd hebbende past het kostuum in het beeld van een teenage superheld, wie thuis stiekem een kostuum gemaakt heeft.

Spider-Man-concept-fan-art-Captain-America-Civil-War

Een indicatie dat er enige waarheid zit in de beschrijving van het kostuum komt van een Twitter account van de Russo Brothers (Anthony en Joe Russo), de regisseurs van Captain America: Civil War. We zien een extreme close-ups van iets dat lijkt op een kostuum.

Naast dit nieuws zijn er nog geruchten over de casting van de solo Spider-Man films. Zo zou er een castlijst rondzwerven met alle namen van acteurs die in gesprek zijn voor een rol of al gecast zijn. Volgens de lijst is Jason Biggs (American Pie) front runner voor de rol van Mac Gargan a.k.a. Scorpion en Billy Zane (Titanic) voor de rol van Adrian Toomes a.k.a. The Vulture.

Ant-Man is nu te zien in de bioscoop. Captain America: Civil War vanaf 6 mei 2016. Doctor Strange 4 november 2016. Guardians of the Galaxy 2 5 mei 2017. Spider-Man 28 juli 2017. Thor: Ragnarok 3 november 2017. The Avengers: Infinity War Part 1 4 mei 2018. Black Panther 6 juli 2018. Captain Marvel 2 november 2018. The Avengers: Infinity War Part 2 3 mei 2019. Inhumans 12 juli 2019.