Spice Girls reünie voor superhelden animatiefilm

Spice GirlsVariety meldt dat de populaire Britse popgroep Spice Girls weer samen zal komen voor een animatiefilm. Er wordt namelijk gewerkt aan een film waarin de Spice Girls superhelden worden. Alle vijf de zangeressen van de Britse popband hebben getekend voor de film. Dit betekent dat de zaken rond de portretrechten afgestemd is en dat ze de stemmen leveren voor hun animatiefiguurtjes. Het moet een film worden met een ‘girl power’ boodschap.

De band bestond uit Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice).

Er zijn recente geruchten dat de Spice Girls een reünietournee hebben gepland, waarbij de voormalige bandleden zeiden dat ze elkaar hadden ontmoet om “een aantal ongelooflijke nieuwe kansen te verkennen”. Toch zijn er nog geen data geboekt door het oude agentschap CAA van Spice Girls. Beckham heeft kennelijk elke mogelijkheid van een tour verworpen, waarbij een insider van Variety vertelde dat het praten over een reünietournee ‘voorbarig’ was. Diezelfde bron voegt eraan toe dat de meiden “fired up” zijn over het idee om aan de animatie superheldenfilm te werken. Ze zouden zelfs denken aan een franchise met een wereldwijde uitrol.