SPECTRE title song en artiest

SPECTREUPDATE: Vanochtend konden we melden dat dinsdagochtend de artiest en song van SPECTRE bekend zouden worden gemaakt. De verwachting was dat of Radiohead of Ellie Goulding het nummer zouden zingen. Nu lijkt het er op dat het een totaal ander iemand zal zijn… Sam Smith tweette zojuist onderstaande foto. De “I’m Not the Only One” zanger heeft de ring aan met het SPECTRE logo. Morgen zullen we het zeker weten.

Volgens de James Bond fanwebsite MI6 zal EON Productions dinsdag de artiest en title song voor de aankomende Bond film SPECTRE vrijgeven. Het gerucht was lange tijd dat Radiohead de nieuwe artiest zou worden, maar sinds afgelopen maanden is de aandacht gedraaid naar de Britse singer-songwriter Ellie Goulding. De soundtrack van SPECTRE is gecomponeerd door Thomas Newman en zal door Decca Records worden uitgebracht. Decca is onderdeel van Universal Music Group, wie tevens de albums van Ellie Goulding uitbrengt.

[youtube LTDaET-JweU]

In de nieuwe film ontvangt James Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Het is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott, Jesper Christensen en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.