SPECTRE de langste Bond-film ooit?

PORTRAIT-FB-691x1024Drie Britse bioscoopketens hebben de speelduur van de 24ste Bond-film SPECTRE vrijgegeven. Deze verschillen nogal, maar hieruit valt wel op te merken dat de film lang wordt. De film zou volgens Odeon en Vue 160 minuten duren en volgens Empire 155 minuten. Toch is het nog altijd een mogelijkheid, dat regisseur Sam Mendes en editor Lee Smith nog wat minuten van de film af weten te knippen voor deze de bioscoop zal bereiken. Mocht de speelduur indicatie kloppen zal SPECTRE de langste Bond-film ooit worden.

[youtube IU2xwrwWaQQ]

In SPECTRE ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

De aankomende Bond-film wordt geregisseerd door Sam Mendes en heeft verder rollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Dave Bautista, Rory Kinnear, Andrew Scott en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. SPECTRE draait vanaf 29 oktober in de bioscoop, ook in IMAX.