Slechteriken Ant-Man onthuld?

Ant-Man

De site Joblo meldt dat de slechterik in Marvel Studios’ Ant-Man het personage Darren Cross is. Hij is de vijand van Scott Lang en het hoofd van Cross Technological Enterprises. De website meldt verder dat de twee het in soortgelijke pakken tegen elkaar op zullen nemen. Beiden zijn dus klein van formaat in de grote gevechten. Verder is er een neef van Cross, William, die de slechterik Crossfire wordt. Wie de rollen gaan spelen is niet duidelijk. Maar het gerucht gaat dat Corey Stoll de rol van Darren Cross speelt en dat Patrick Wilson William Cross speelt.

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Peña. Het scenario is geschreven door Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay en Paul Rudd. Ant-Man draait vanaf 23 juli 2015 in de bioscoop.