SDCC2016: Nieuwe foto Valerian and the City of a Thousand Planets

Tijdens San Diego Comic-Con 2016 brengen veel filmstudio’s hun grootste releases mee en tonen trailers, kostuums, foto’s.  Voor het panel van Luc Besson‘s Valerian and the City of a Thousand Planets is er een nieuwe foto vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken!
Valerian and the City of a Thousand PlanetsDe film is gebaseerd op de graphic novel Valérian and Laureline. Op 5 januari 2016 is de 110 dagen durende opnameperiode van start gegaan in Parijs. De hoofdrollen worden vertolkt door Cara Delevigne en Dane DeHaan. Daarnaast zullen onder anderen Rihanna, Ethan Hawke, Clive Owen en Rutger Hauer te zien zijn in deze avontuurlijke actiefilm.

Valerian (DeHaan) en Laureline (Delevingne) zijn twee speciale agenten die de orde in het universum handhaven. Valerian ziet zijn partner in meerdere opzichten zitten, maar Laureline heeft totaal geen interesse in de avances van deze rokkenjager. Het tweetal wordt door hun commandant (Owen) op missie gestuurd naar de adembenemende intergalactische stad Alpha. Een bloeiende metropool waar duizenden verschillende soorten inwoners uit alle vier de hoeken van het universum hun talenten en technologie hebben gebundeld voor de beste leefomstandigheden. Maar er zijn onzichtbare krachten aan het werk die de inwoners in groot gevaar brengen.

Vanaf juli 2017 te zien in de bioscoop.