SDCC2016: Eerste trailer Justice League

SDCC2016: Eerste trailer Justice League

Tijdens een panel in San Diego Comic Con deed Warner Bros. Pictures meerdere onthullingen. Zo zagen we een trailer van hun aankomende film Wonder Woman. Nu zien we ook de eerste trailer van Justice League, de film waarin we het gelijknamige superhelden ensemble voor het eerst bij elkaar zien. Ook is hier een nieuwe foto bij vrijgegeven. Bekijk de trailer hieronder.

[youtube gglkYMGRYlE]

Geïnspireerd door de grote offer van Superman is Batmans vertrouwen in de mensheid hersteld. Hij vreest echter voor een grotere bedreiging dan degene die de aarde eerder trof. Daarom schakelt hij de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot Wonder Woman, en samen gaan ze op pad  om een team van superhelden samen te stellen. Hun hulp vinden ze in The Flash, Cyborg en Aquaman. Mogelijk is het echter al te laat en kan de Justice League de aarde niet meer redden van de grote ramp die eraan zit te komen.

Opvallend aan de trailer is dat de identiteit van het kwaad waar de Justice League het tegen op moet nemen geheim wordt gehouden. Ook is Superman afwezig, terwijl hij wel nadrukkelijk op de poster te zien is.

Batman v Superman‘s Zack Snyder zal de film regisseren. Dit zal zijn derde DC-film zijn op een rij. Het scenario is afkomstig van Argo‘s Chris Terrio. Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot zullen wederom te zien zijn als Batman, Superman en Wonder Woman. Daarnaast zijn er rollen voor Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Amber Heard, Willem Dafoe en J.K. Simmons zullen tevens te zien zijn. De film is te zien vanaf 10 november 2017.