Samuel L. Jackson over Frozone in Incredibles 2

Incredibles 2

Recentelijk kondigden Disney en Pixar aan dat het langverwachte vervolg Incredibles 2 er aan zit te komen. Een van de castleden, Samuel L. Jackson die de stem van het personage Frozone insprak, denkt terug te zullen keren. De acteur vertelde:

“Every time I run into Brad [Bird, director] he always tells me Frozone is part of what’s going on, so I have to believe that. I guess they could be the Incredibles without Frozone, but I think Frozone would be a wonderful addition to what’s already there. I’m just looking forward to seeing what Jack-Jack turned into.”

Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.

The Incredibles werd geregisseerd door Brad Bird.