Rooftop Cinema: Films kijken op het dak van CineMec

CineMec Utrecht presenteert een nieuwe, spectaculaire filmbeleving: Rooftop Cinema. Tijdens zwoele zomeravonden vertonen ze films op hun unieke dakterras met een uitzicht over de skyline van Utrecht. Relax, leun lekker achterover en geniet met een hapje en een drankje van films in de buitenlucht. Iedere avond heeft een bijzonder filmthema. Denk aan Topfilms van hoge kwaliteit, Rooftop Classics, Music on Top en Spanning op het dak. Op zaterdagen is er ook ruimte voor een dj en live muziek.

Rooftop Cinema: Films kijken op het dak van CineMec

Door de speciale filmthema’s krijgt elke avond een bijzondere invulling. Op het programma staan filmtoppers van het afgelopen jaar (Spectre, The Martian en The Hunger Games: Mockingjay – Part 2), muziekfilms (Purple Rain) en klassiekers (Casablanca, Psycho). Ook  zullen er voorpremières plaatsvinden van grote titels als Jason Bourne, Absolutely Fabulous: The Movie en Café Society.

Vanwege de buitenlucht staan ook ruimte-gerelateerde films als Interstellar, Star Wars: The Force Awakens en Gravity op het programma, net als de première van Star Trek Beyond.

Bij slecht weer gaat Rooftop Cinema niet door, maar kunnen bezoekers naar een andere reguliere film in één van de CineMec-zalen. Of naar een andere filmavond op het dakterras.

Rooftop Cinema in CineMec Utrecht: van 8 juli tot en met 30 september (film start om 22.00 uur)

Voor info en tickets: www.cinemec.nl/content/rooftop-cinema