Meer dan 100.000 bezoekers voor Ron Goossens: Low-Budget Stuntman

ron goossens filmhoekAnderhalve week na de release heeft Ron Goossens: Low-Budget Stuntman de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen de komedie, van de makers van New Kids en Bro’s Before Ho’s in de bioscoop. Hoogstwaarschijnlijk is dit mede te danken aan het feit dat de makers, samen met enkele hoofdrolspelers, een aantal vertoningen hebben bijgewoond. Om dit te vieren werden Steffen Haars, Flip van der Kuil, Tim Haars, Bo Maerten en Henry van Loon tijdens de uitzending van RTL Boulevard op 6 februari verrast met de award. De Gouden Film werd uitgereikt door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival in samenwerking met L’OR ESPRESSO, hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival.

[youtube T2wImMLQmvA]

Ron Goossens  is een Brabantse alcoholist zonder enige ambities. Het is daarom niet gek dat zijn vrouw Angela hem niet meer ziet zitten. Ron zelf zou echter wel graag bij haar blijven. Zelfs als ze herhaaldelijk vreemdgaat wil hij haar niet kwijt. Daarom geeft ze hem een mogelijkheid om de relatie voort te zetten: als hij de succesvolle actrice Bo Maerten in bed krijgt, gaan ze samen verder. Ron krijgt hiermee een doel in zijn leven. In eerste instantie lijkt het een onmogelijke opgave, maar aangezien hij onlangs een baan heeft aangeboden als stuntman ziet hij mogelijkheden. Samen met zijn kroegmaat Peter begint hij aan een dol avontuur.

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman is een project van filmmakers Steffen Haars en Flip van der Kuil die onder andere verantwoordelijk waren voor Bro Before Ho’s en de serie New Kids. De cast bevat namen als Huub Smit, Tim Haars, Bo Maerten, Henry van Loon, Michiel Romeyn, Fresku en Nils Verkooijen. De film draait sinds 26 januari in de bioscoop. Lees hier onze recensie van Ron Goossens: Low-Budget Stuntman .