Robert Luketic gaat ExpendaBelles regisseren

Robert Luketic gaat ExpendaBelles regisseren

Regisseur Robert Luketic (Killers, 21, Legally Blonde) gaat het vrouwenteam samenstellen en regisseren voor The ExpendaBelles.

Het plot van de film gaat over een nucleaire dreiging. De mariniers lukt het niet om het eiland op te komen waar de vijand een van wereld’s grootste nucleair wetenschappers gevangen houdt. Dus gaat een speciaal team van dodelijke vrouwen undercover als call girls. Zij worden met een priv√© vliegtuig ingevlogen voor een dictator, met als geheime missie hem tegen te houden.

Welke actrices we kunnen verwachten in de film is niet bekend. Wel wist producent Avi Lerner te vertellen dat ze in gesprek waren met Milla Jovovich, Cameron Diaz en Meryl Streep. Andere vrouwen die niet onwaarschijnlijk zouden zijn voor een rol in deze film zijn bijvoorbeeld Sigourney Weaver, Linda Hamilton, Kate Beckinsale, Uma Thurman, Lucy Liu en Michelle Rodriguez. Maar zelfs grote namen als Sandra Bullock en Reese Witherspoon zouden zomaar een kans kunnen krijgen. Het is nog even afwachten tot we meer over casting zullen weten.