Richard Armitage, Kim Kardashian & Kendall Jenner in Ocean’s 8

Richard Armitage, Kim Kardashian & Kendall Jenner in Ocean's 8De opnames voor de Ocean’s 11 spin-off Ocean’s Eight zijn al even onderweg. Op de set van de film zijn nu Kim Kardashian (Zoolander 2, Absolutely Fabulous: The Movie) en Kendall Jenner gespot. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk een cameo hebben tijdens de Met Gala-scène in de film. Tevens zijn er cameo’s voor Met Gala-organisator Anna Wintour, fotomodel Adriana Lima en actrice Katie Holmes. Ook Matt Damon heeft een cameo. Tot slot weet Deadline te melden dat Richard Armitage (The Hobbit trilogie, Into the Storm) een nog onbekende rol gaat spelen in de film.

The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. De hoofdrollen zijn voor Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayMindy KalingHelena Bonham CarterSarah PaulsonRihannaAwkwafina, James Corden en Damian Lewis .

De film gaat over het zusje van Danny Ocean (George Clooney). De ex-gedetineerde wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren. Ocean’s 8 is een idee van Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft al een scenario geschreven. De vrouwelijke Ocean’s Eleven spin-off zal te zien zijn vanaf 8 juni 2018.