Regisseur en cast Kick-Ass 2 reageren op uitspraken Jim Carrey

Regisseur en cast Kick-Ass 2 reageren op Jim Carrey's uitspraken

Enige tijd geleden deed acteur Jim Carrey enigszins afstand van zijn rol in de superheldenfilm Kick-Ass 2. Carrey speelt de rol van Colonel Stars and Stripes en naar eigen zeggen vindt hij de film veel te gewelddadig. In onderstaande video laten onder meer Kick-Ass-bedenker Mark Millar, regisseur Jeff Wadlow en actrice Chloe Moretz weten wat ze van Carreys besluit vinden. Daarnaast is er nog een interview met Mark Miller en eentje met Chloe Moretz en Christopher Mintz-Plasse.

[youtube oo8yd8N6IxE]

[youtube IEhxGQE_0Oc]

[youtube jdYTP9IvUj4]

Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes. Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherF%&*^r, zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben.

De film is gebaseerd op de strips van de superheld met dezelfde naam, bedacht door Mark Millar en John Romita, Jr. en is het vervolg op de film Kick-Ass uit 2010. In de hoofdrollen zien we Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut, John Leguizamo, Donald Faison en Jim CarreyKick-Ass 2 draait vanaf 22 august 2013 in de bioscoop!