Reese Witherspoon wordt vervangen in The Intern

Reese Witherspoon wordt vervangen in The Intern

Nadat ze het merendeel van 2013 niet op het grote doek te bekennen was, keert Anne Hathaway terug. Ze gaat Reese Witherspoon vervangen in The Intern. Geregisseerd door Nancy Meyers, heeft deze komedie al Robert De Niro in de hoofdrol.

De film volgt de eigenaar van een online mode bedrijf, die mogelijk door Hathaway gespeeld gaat worden. Terwijl haar bedrijf steeds groter wordt krijgt ze een stagiaire. Normaliter is dit een jonge student, maar nu wordt ze opgezadeld met een bejaarde, die door De Niro gespeeld wordt.

“He becomes a valuable resource and the two develop a relationship.” Het is onduidelijk wat voor relatie dit precies is. Witherspoon was gedwongen om te stoppen met het project door een conflict in haar schema. Meyers en producent Scott Rudin begonnen gelijk naar een vervanger te zoeken. Vorige week zaten ze om de tafel met Hathaway en De Niro voor een lezing die erg goed ging. Dit is natuurlijk niet de eerste komedie over een stagiaire. Vorig jaar kwamen Vince Vaughn en Owen Wilson met The Internship.