3 Comments to “Recensie | RoboCop (Fabian van der Starre)”

 1. Martin Vosse

  Feb 14th, 2014

  Goede recensie, ik ben het voor het grootste deel zeker met de reviewer eens. Ik ben naar de première gegaan met de hoop een goede film te zien met mijn jeugdheld RoboCop. En die heb ik gekregen.

  Het origineel is wat het is, daar tipt geen enkele reboot aan (enige punt van kritiek richting de reviewer is dat hij ‘durft’ te zeggen dat de remake beter is dan het origineel, maar er komt ook uit zijn review naar voren dat hij het origineel niet eerder heeft gezien en er dus niet mee is opgegroeid. Dus dat maakt zijn mening in mijn ogen begrijpelijk). Maar de (re)makers hebben het basisgegeven genomen, dat in deze tijd neergezet, en zijn er respectvol mee omgegaan. Heerlijke knikjes naar het origineel, en (dare I say it) een verfrissende aanpak van het gegeven ‘mens in machine’.

  I’ll buy that for a dollar!

 2. Fabian

  Feb 17th, 2014

  Beste Martin,Waar heb je gelezen dat ik het origineel niet gezien heb? Ik ben juist met RoboCop uit 1987 opgegroeid en heb de film vroeger talloze keren gezien. Desondanks heeft deze remake het origineel in mijn ogen ongetwijfeld overtroffen.

 3. Juciy Jane

  Feb 20th, 2014

  Hmmm Martin Vosse volgens mij zeg je nu zelf dat de remake beter is dan het origineel. het lijkt er ook erg op dat jij het origineel enkel beter vind omdat je er een fijne jeugd herinnering mee hebt.En laten we eerlijk zijn wie heeft RoboCop nu niet gezien. Ik denk dan ook dat je er wel van uit kan gaan dat hij het origineel wel heeft gezien (in de plaats van het tegenovergestelde uitgaan)


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1