1 Comment to “Recensie | No Escape (Sandro Algra)”

  1. Sylvia

    Feb 29th, 2016

    Ik had Owen Wilson niet verwacht in z\\\’o\\\’n rol, niemand denk ik, maar dit maakt de film juist realistischer ipv dat er altijd een held in dat soort films speelt en de film meteen niets meer aan is. Owen speelt hier een gewone man die voor zijn werk naar zuid-oost azie gaat. Misschien had hij zich beter in moëten lezen van te voren maar dat is weer een ander punt. Voor mij juist goed dat ze een gewone sukkelige man hebben gekozen voor deze rol ipv een of andere superheld waar geen woord uit komt als bijv schwarzenegger, Seagal ed! Politiek incorrect… tja dat is weerr eem ander punt! Maar voor mij dus eindelijk eens een film zonder superhero wat voor mij de film veel aantrekkelijker maakt. Ik ben geen fan van Owen Willsonmaar ik vind dat ze hem goed uitgekozen hebben voor deze film!


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1