1 Comment to “Recensie | Marvel’s Avengers: Infinity War (Martijn Pijnenburg)”

  1. Ray Doetjes

    Apr 26th, 2018

    Ik ben benieuwd ik heb namelijk een haat liefde verhouding met Marvel.Deadpool vond ik samen met de eerste Iron Man fantastisch daarna alles een beetje… mwehhh. We hebben het nu wel gezien gevoel. Ik vind ook dat superhelden niet echt spannend zijn. Id ze zijn nagenoeg onkwetsbaar of ze zijn niet menselijk genoeg.Ik hou van fragiel, ruw en or charismatische karakters en dat zie je alleen in Guardians en Iron Man en Dead Pool waar Deadpool de uitzondering is die echt een superkracht heeft. Ik ben benieuwd!!!!


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1