Ray Fisher is Cyborg in Batman v Superman

Ray Fisher is Cyborg in Batman v Superman

Warner Bros. Pictures en DC hebben acteur Ray Fisher gecast in de rol van Cyborg in Zack Snyder’s Batman v Superman: Dawn of Justice. Cyborg speelt echter geen grote rol in de film, maar zal in andere films een grote rol krijgen. Hij is een vast lid The Justice League.

Victor Stone (a.k.a. Cyborg) is een middelbare scholier die betrokken raakt bij een explosie in S.T.A.R. Labs. Daar krijgt hij superkrachten en uiteindelijk is hij een van de oprichters van de Justice League.

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

Batman v Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder. Het is de tweede film in het DC Extended Universe en een sequel op de voorloper Man of Steel uit 2013. De hoofdrollen worden gespeeld door Henry Cavill, Ben Affleck, Amy AdamsDiane Lane, Gal Gadot, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto en Ray Fisher. Het scenario is geschreven door Chris Terrio en David S. Goyer. De superheldenfilm van DC Comics draait vanaf 24 maart 2016 in de bioscoop.