Productie James Bond 24 start in oktober

James Bond 24

James Bond 24 markeert geen jubileum, zoals Skyfall, noch is het een reboot, als Casino Royale. De film zal dit waarschijnlijk ook niet nodig hebben, daar de franchise populairder dan ooit is. Er is nog weinig bekend over de film, maar het nieuwste deel in de franchise heeft nu een startdatum. Ralph Fiennes liet in een interview weten dat de productie rond oktober van start gaat.

Pinewood Studios, de thuishaven van de Bond franchise, zal ook onderdak bieden aan Star Wars VII en daarmee hét filmcentrum worden van Engeland voor de komende twee jaar. Dat gezegd hebbende is het niet bevestigd dat de film het ‘sound stage’ werk daadwerkelijk zal opnemen in de wereldberoemde ‘007 stage’.

Bond 24 zal te zien zijn in de Engelse bioscopen vanaf oktober 2015. Verder is er niet veel bekend over de film. Fiennes zal terugkeren als Mallory, AKA M, en Daniel Craig als James Bond. Tevens zullen Naomie Harris (Eve Moneypenny) en Ben Whishaw (Q) wederom hun opwachting maken. Daarnaast zal regisseur Sam Mendes weer plaatsnemen achter de camera’s.