Prijsvraag Trolls – Beëindigd

Prijsvraag TrollsVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De verfrissende comedy Dreamworks’ Trolls, vol muziek, emotie en avonturen waar je haren van overeind gaan staan, is vanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Prijsvraag TrollsTitel: Trolls
Regisseur:
Mike Mitchell en Walt Dohrn
Cast: Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Russell Brand, Gwen Stefani, Icona Pop
Scenario: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Genre:
Animatie
Te zien: 12 oktober in de bioscoop

[youtube HAsVoIiTmb0]

Verhaal
Van de makers van Shrek komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ Trolls. Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen. Poppy (Anna Kendrick) is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest (Justin Timberlake) een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen. Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

dsvWe geven een aantal vrijkaarten weg. Wil jij kans maken? Stuur dan een privébericht via onze Facebook-pagina met je gegevens! Geef daarnaast de pagina ook een ‘like’! Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 20 oktober aanstaande.

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
– De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
– Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
– Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.