Prijsvraag Southpaw – Beëindigd

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 10 september is Southpaw in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met eOne 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

southpaw1

Titel: Southpaw
Regisseur: Antoine Fuqua
Scenario: Kurt Sutter
Cast: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, 50 Cent, Rita Ora
Genre: Drama
Speelduur: 124 minuten
Release: 10 september in de bioscoop

 

 

Verhaal
In Southpaw maken we kennis met bokser Billy ‘The Great’ Hope, een indrukwekkende transformatie van Jake Gyllenhaal. Groot bokskampioen Billy Hope (Gyllenhaal) heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw Maureen (McAdams) echter te stoppen met boksen om meer tijd door te brengen met hun dochter Leila. Juist dan slaat het noodlot toe en verliest Billy alles wat hem lief is. Alle hoop lijkt verloren, tot Billy in contact komt met oud-bokser Tick (Whitaker). Langzaam begint de sportkampioen de weg terug naar de ring te vinden wat tegelijkertijd een kans is op een nieuw bestaan voor hem en zijn dochter.

filmstrip leeg

Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze zuster-pagina TeeVeehoek.nl én Filmhoek.nl. Stuur bij laatstgenoemde een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Southpaw. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 17 september aanstaande.

[youtube H8ZQ-Ir8q-A]

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar zal via E-mail bericht worden voor verdere afwikkeling.
– Per E-mailadres kan slechts één keer worden deelgenomen.
– Het door u opgegeven E-mailadres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.