26 Comments to “Prijsvraag Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge – Beëindigd”

 1. Amy Paape

  May 23rd, 2017

  Ik vind de eerste Pirates film nog steeds de leukste, omdat Will’s liefde voor Elizabeth daar zo ver gaat dat hij met een stel piraten op pad gaat. Daarnaast leren we de leukste piraten van de zeven zeeën kennen en ik werd in deze film helemaal gek op Jack. En dan heb ik het over het aapje 😉

 2. Bart Lindeman

  May 23rd, 2017

  Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (het tweede deel) blijft toch een van m’n favorieten; de manier waarop Davy Jones is gecreëerd op technisch vlak en het subliem spel door Bill Nighy maken het echt tot een geweldig personage!

  Ik kan in ieder geval niet wachten om te zien wat ze er deze keer van maken met Jacier Bardem en Paul Mc-frickin’-Cartney!!

 3. Maurice Meijer

  May 23rd, 2017

  Natuurlijk ga ik voor The black Pearl, nummer 1 van de pirates serie. Vooral om de aankomst van het zinkende schip van Jack.

 4. Marjolein de Haas

  May 24th, 2017

  At World\\’s End is toch wel mijn favoriet. Omdat Will zijn vader wilt redden en hiermee wel doodgaat. En je ziet hoe sterk de liefde blijft tussen Will en Elizabeth, ook al gaan ze elkaar niet meer zien, nu hij kapitein van de Flying Dutchman is. En natuurlijk is de film erg goed in elkaar gezet. En leuk om ook te zien een stukje over Davy Jones.

 5. michel

  May 24th, 2017

  The black Pearl, was gewoon de beste

 6. Debbie Maas

  May 24th, 2017

  Ik vind ze alle 4 leuk, en spannend, ze zijn daarom alle 4 mijn favoriet en ik ben heel erg benieuwd naar het 5de deel, ook omdat Orlando Bloom weer terug keert en ik wil zien hoe de relatie tussen Will, Elizabeth en hun zoon is.Hij kan tenslotte maar eens in de 7 jaar aan wal komen.

 7. Lonneke van Duijnhoven

  May 24th, 2017

  Alle 4 de films vindt ik fantastisch. Ze zijn leuk, spannend en avontuurlijk. Ookal zie ik ze zo vaak als iets het blijft heel leuk om naar te kijken.

 8. Evi Janssen

  May 25th, 2017

  The curse of the black pearl vond ik de mooiste film! Met daarbij de kennismaking met pirates of the carribbean.

 9. Lammert Kuiper

  May 25th, 2017

  Alle 4 erg vet! Prachtige films met mooi decor en goede acteurs! Super. Love it!

 10. Marijke

  May 25th, 2017

  De eerste vind ik nog altijd het best!

 11. anja

  May 25th, 2017

  ik heb geen voorkeur ik vind ze allemaal leuk

 12. Manuela Diepstraten

  May 25th, 2017

  Na vandaag is deze nieuwste Pirates mijn favoriet. Het is een hilarisch, spannend verhaal om van te genieten. Met op het einde een scene waarop ik had gewacht sinds de derde film. De nieuwe aanwinsten vind ik erg goed gecast en ook oude bekenden zijn zoals altijd geweldig in hun rol.

 13. Familie Messer

  May 25th, 2017

  Dead man’s chest! Jack Sparrow vs Davy Jones.. Fireworks!

 14. maris

  May 25th, 2017

  Deel 1 was mijn favoriet… gewoon omdat ze daar nog hun verhaal moesten spelen

 15. Michael noo

  May 26th, 2017

  Ik vod de eerste uit de reeks het beste.. Want zoals vaker is in een film die ene lange reeks kent de eerste toch wel de beste. Ook zo bij deze

 16. Nelly

  May 26th, 2017

  De eerste is voor mij de beste.

 17. Marleen van Beek

  May 26th, 2017

  Ik ga voor de allereerste. Die maakte het meeste indruk!

 18. Diny Gijsberts

  May 26th, 2017

  Deel een The curse of the Black Pearl omdat het de grote entreek van de humoristische Jack Sparrow was en die meteen de toon zet(te) voor alle Pirates films ! gelieft werd en blijft bij jong EN oud !

 19. Wendy

  May 26th, 2017

  De laatste!

 20. Rutger

  May 27th, 2017

  Ik ga toch voor de nieuwste, Salazar’s Revenge; de andere films zijn ook geweldig, maar ik heb echt genoten van de visuele effecten in de laatste. De manier waarop Salazar en z’n crew in beeld worden gebracht bezorgde me kippenvel, en dat hebben de andere films nog niet kunnen doen, en buiten dat is de nieuwe ook een klassieke Pirates-film, en geen ingewikkelde spaghettihoop van plottwists en dergelijke, dat scheelt ook!

 21. Nikita

  May 27th, 2017

  Dead man\\’s chest, deel 2 vind ik nog steeds heel vet, met die canibalen en dat toffe gevecht met de bemanning van de flying dutch man!

 22. lottie

  May 27th, 2017

  De eerste film vind ik het beste, waarmee je kennis maakt met de grappige en fascinerende personages en indrukwekkende beelden!

 23. Chanina

  May 27th, 2017

  Ik vind de 4e film (On Stranger Tides) de mooiste van allemaal. De zeemeerminnen maakte het compleet en ze waren realistisch. Ook de transformatie van Serena was heel mooi gemaakt.

 24. Senna

  May 27th, 2017

  At world’s end
  Deel 3 vond ik de beste!!
  Tot nu gave gevechten prachtige muziek en een mooi
  Einde
  Gauw deel 5 kijken!!

 25. Lida

  May 28th, 2017

  Prachtig mijn neefjes vinder piet piraat geweldig , maar ik vind alle piratenfilms leuk . Dat is toch leuk .

 26. Renée van Boxmeer

  May 29th, 2017

  De beste film blijft voor mij toch echt The Curse of the Black Pearl!


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1