Prijsvraag Into The woods – Beëindigd

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De musicalverfilming Into The woods geeft een moderne draai aan de geliefde sprookjes van de Gebroeders Grimm. Ter gelegenheid van de DVD-release mogen wij in samenwerking met Disney de DVD weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

into_the_woods_ver12

Titel: Into The woods
Regisseur: Rob Marshall
Scenario: James Lapine, Stephen Sondheim
Cast: Meryl Streep, James Corden, Emily Blunt, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine, Billy Magnussen, Mackenzie Mauzy, Lucy Punch, Tammy Blanchard, Christine Baranski, Tracey Ullman, Lilla Crawford en Daniel Huttlestone
Genre: Adventure, Fantasy, Musical
Speelduur: 125 minuten

[youtube ARdB_LzgAjo]

Verhaal
Into the Woods geeft een moderne draai aan de geliefde sprookjes van de Gebroeders Grimm. De verhaallijnen van een aantal sprookjes zijn met elkaar verweven. De wensen en zoektochten van de personages worden gevolgd om te kijken waar ze toe leiden. Deze humoristische en hartverwarmende film volgt de klassieke verhalen van Assepoester (Anna Kendrick), Roodkapje (Lilla Crawford) en de Boze Wolf (Johnny Depp), Sjaak en de bonenstaak (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (MacKenzie Mauzy). De sprookjes zijn met elkaar verbonden door een nieuw verhaal over een bakker en z’n vrouw (James Corden & Emily Blunt). Het bakkersechtpaar wil graag kinderen en heeft contact met de heks (Meryl Streep), die een vloek over hen heeft uitgesproken.

filmstrip leeg

9200000038413525

Wij mogen de DVD van Into The woods weggeven. Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze Facebook-pagina en stuur daar een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Into The woods. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 29 juni aanstaande.

Mocht je ook interesse hebben in televisieseries, like dan ook onze zuster-pagina TeeVeehoek.nl!

[youtube ARdB_LzgAjo]

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar zal via E-mail bericht worden voor verdere afwikkeling.
– Per E-mailadres kan slechts één keer worden deelgenomen.
– Het door u opgegeven E-mailadres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.