Prijsvraag | Disney’s Frozen – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

In samenwerking met Disney mogen we een leuke ‘goodie bag’ weggeven van de succesvolle animatiefilm Frozen. Lees hieronder hoe je kans maakt! De film is geproduceerd door de makers van Rapunzel en Wreck-it Ralph en is al sinds 11 december 2013 in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen.

Recensie FrozenTitel: Frozen
Regisseur: Chris Buck, Jennifer Lee
Scriptschrijver: Jennifer Lee Chris Buck, Shane Morris
Cast: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Alan Tudyk, Santino Fontana
Speelduur: 100 minuten
Genre: Animatie
Release: Vanaf 11 december 2013 te zien in de bioscoop

[youtube TbQm5doF_Uc]

Verhaal
Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Deze zeer exclusieve Frozen ‘goodie bag’ bevat een Frozen sjaal, beanie met oorflappen, een bakje voor ijsklontjes en een Frozen stickerset. Voor meer informatie over deze leuke film ga je naar website van Frozen 3D. 

Untitled-1

De Prijsvraag: Frozen gaat over 2 prinsesjes, Anna en Elsa. Wie doen de 4 Nederlandse stemmen van deze zusjes (jong en oud)? 

Stuur je antwoord op deze vraag naar prijsvraag@filmhoek.nl o.v.v. Prijsvraag Frozen of klik simpelweg HIER. Uit alle goede inzendingen zal 1 gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 31 januari.

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.