Prijsvraag Ant-Man – Beëindigd

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe is Marvel Studios’ Ant-Man. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Disney 2x vrijkaarten voor de film, 1x phoneplug, en 1x 3D puzzle weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Ant-Man-Poster

Titel: Ant-Man
Regisseur: Peyton Reed
Scenario: Edgar Wright & Joe Cornish and Adam McKay & Paul Rudd
Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip “T.I.” Harris, Wood Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas
Genre: Action, Adventure
Speelduur: 117 min
Release: 23 juli 2015

 

Verhaal
De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man. Het geheime wapen van meesterdief Scott Lang is zijn uitzonderlijke vermogen om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Hij moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

filmstrip leeg

Wij mogen 2x vrijkaarten voor de film, 1x phoneplug, en 1x 3D puzzle van Ant-Man weggeven. Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze Facebook-pagina en stuur daar een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Ant-Man. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 30 juli aanstaande.

Mocht je ook interesse hebben in televisieseries, like dan ook onze zuster-pagina TeeVeehoek.nl!

[youtube 73p428pgZHw ]

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar zal via E-mail bericht worden voor verdere afwikkeling.
– Per E-mailadres kan slechts één keer worden deelgenomen.
– Het door u opgegeven E-mailadres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.