Power Rangers cast compleet

De cast voor de aankomende Power Rangers film is compleet. Het was echter nog onduidelijk hoe het zat met de namen van de personages. Er werd tot voor kort namelijk alleen bekend gemaakt welke kleur Power Ranger ieder castlid ging vertolken. In een recente tweet werd duidelijk gemaakt dat dezelfde namen als in het origineel gebruikt worden.

Het team zal geleid worden door Jason aka The Red Ranger (Dacre Montgomery). Daarnaast hebben we Billy aka The Blue Ranger (RJ Cyler), Kimberly aka The Pink Ranger (Naomi Scott), Zack aka The Black Ranger (Ludi Lin) en Trini aka The Yellow Ranger (Becky G)

12191497_10153199450810808_6777389974840929035_n

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. De film zal draaien om een groepje tieners die erachter komen dat ze superkrachten hebben. Deze krachten hebben ze nodig om de wereld te redden.

De film wordt geregisseerd door Dean Israelite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de orginele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. Power Rangers staat gepland voor januari 2017.