Posters en tweede trailer voor Gravity

Na de eerste angstaanjagende trailer van de film Gravity heeft Warner Bros. vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven. De titel hiervan is ‘Drifting’. Deze kun je hieronder bekijken, net als een aantal nieuwe posters.

[youtube 8y7Hg5mxMPE]

Gravity

f63c811

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) is een briljante medische ingenieur die op haar eerste shuttlemissie gaat met de ervaren astronaut Matt Kowalski (George Clooney), die het commando heeft over zijn laatste vlucht voor hij met pensioen gaat. Maar een schijnbaar routine ruimtewandeling draait uit op een ramp. De shuttle wordt vernietigd waardoor Stone en Kowalski alleen achterblijven – vastgeketend aan elkaar en steeds verder zwevend in het duister. De oorverdovende stilte verraadt dat ze elke link met de Aarde verloren hebben … en elke kans op redding. Angst wordt paniek, en elke hap lucht vermindert de nog resterende hoeveelheid zuurstof. Maar misschien is de enige weg naar huis verder te gaan in de angstaanjagende uitgestrektheid van de ruimte.

Het sci-fi drama wordt geregisseerd door Alfonso Cuarón (Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban). In de hoofdrollen zien we Sandra Bullock en George ClooneyGravity draait vanaf 3 oktober in Nederland in de bioscoop, ook in IMAX 3D.