Poster & trailer teaser Disney’s Big Hero 6

Walt Disney Studios en Marvel Studios hebben een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de animatiefilm Big Hero 6. Bekijk deze hieronder.

[youtube LVCuVN1WBWA]Big Hero 6

Big Hero 6 draait om Hiro Hamada, een wonderkind en robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightech stad San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn beste vriend – de robot Baymax – sluit Hiro zich aan bij een team van onervaren misdaadbestrijders om de stad te redden. Gebaseerd op de gelijknamige Marvel comics.

Het is de 54e film in de Walt Disney Animation Studios-reeks. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comics-stripverhalen van Duncan Rouleau en Steven T. Seagle. Big Hero 6 is de eerste samenwerking tussen Walt Disney Studios en Marvel Studios sinds Disney Marvel overnam in 2009.

De film wordt geregisseerd door Don Hall (Winnie de Poeh) en Chris Williams (Bolt). Het scenario is geschreven door Robert L. Baird, Daniel Gerson, Don Hall en Jordan Roberts. De stemmencast bestaat uit Ryan Potter, Scott Adsit, Génesis Rodríguez, Jamie Chung, Daniel Henney, Damon Wayans Jr., T.J. Miller, Alan TudykJames Cromwell en Maya Rudolph. Big Hero 6 draait vanaf 11 februari 2015 in de Nederlandse bioscoop.