Pompeii 3D streetart

Pompeii 3D

Afgelopen vrijdag is naar aanleiding van de aankomende release van Pompeii 3D op het Schouwburgplein te Rotterdam een spectaculaire 3D tekening onthuld. Deze is ontworpen en uitgevoerd door streetartist Leon Keer en zijn team. Keer reist de hele wereld over met zijn 3D streetart. Het streetart voor Pompeii 3D is ruim 100 m2 groot en doet het lijken alsof je in Rotterdam kunt afdalen naar Pompeii, in de tijd dat het werd bedreigd door de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. Van het proces is door eOne Benelux een video gemaakt, die je hieronder kan bekijken.

[youtube b8DauONLVhc]

Lees hier onze recensies van de film:

Recensie van Fabian v/d Starre
Recensie van Sandro Algra.B.
Recensie van Immy Verdonschot

Pompeii 3D is een avontuurlijke actiefilm, gebaseerd op de meeste beroemde vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, met in de hoofdrollen Kit Harington (Game of Thrones), Emily Browning (Sucker Punch), Kiefer Sutherland (24) en Jared Harris (Mad Men).

De film vertelt het verhaal van Milo (Harington), een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia (Browning), de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al vergeven is aan een corrupte Romeinse senator (Sutherland) en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit dreigt te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en doet hij er alles aan om haar te redden.

Paul W.S. Anderson‘s Pompeii is te zien vanaf 3 april 2014.

naamloos