Plotdetails Suicide Squad gelekt

Suicide Squad

Suicide Squad

Vandaag hebben we nog wat plotdetails van de Warner/DC-film Suicide Squad, van regisseur David Ayer. Zo zou de film beginnen met de politie die Lawton en Harley Quinn oppakt. Zij worden naar een zwaarbewaakte gevangenis gebracht, waar ze explosieven krijgen geïmplanteerd. Vervolgens worden ze gedwongen mee te gaan op een missie om een wapenhandelaar uit te schakelen. Elke superheld en slechterik wordt nagejaagd in de film.

De film speelt zich deels af in een gevangenis, waar veel slechteriken zich bevinden. Zo ook de Joker, die zich grotendeels in de cel bevinden. Tegen het einde van de film vindt een grote rel plaats waarbij velen ontsnappen.

De grote missie van het slechterikenteam draait om Lex Luthor. Die zou biologische wapens verhandelen en daarom een doelwit zijn. Ook zouden er veel genetische freaks in de gevangenis te vinden zijn, waaronder King Shark.

Rollen in Suicide Squad zijn er voor Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (The Joker), Jai Courtney (Boomerang) en Cara Delevigne (Enchantress). Suicide Squad gaat in augustus 2016 in première.