Nieuwe Walt Disney’s Frozen personage posters

Walt Disney heeft een aantal nieuwe Frozen personage posters vrijgegeven. Middels deze posters, welke je hieronder kunt bekijken, worden de personages uit de animatiefilm en hun naam bekendgemaakt. Het is de 53ste animatiefilm van Disney. Het verhaal is losjes gebaseerd op het sprookje De sneeuwkoningin van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

Frozen personageFrozen personagesFrozen personagesFrozen personagesFrozen personagesFrozen personagesFrozen personagesFrozen personagesFrozen personage

De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

De stemmencast bestaat uit Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Alan Tudyk, Santino FontanaCiarán Hinds en Livvy Stubenrauch. De Nederlandse stemmen worden ingesproken door Willemijn VerkaikNoortje HerlaarBenja BruijningCarlo BoszhardOren SchrijverTony NeefReinder van der NaaltFrozen wordt geregisseerd door Chris Buck & Jennifer Lee en verschijnt op 11 december in de Nederlandse (3D) bioscoop.