Penis-scene uit Baywatch shockeert publiek

Penis-scene uit Baywatch shockeert publiekLater dit jaar gaat de Baywatch-film van regisseur Seth Gordon in première. Tijdens CinemaCon heeft hoofdrolspeler Dwayne Johnson het publiek alvast een clip laten zien en deze bleek niet iedereen te kunnen waarderen. Paramount stuurde Johnson samen met Zac Efron, Priyanka Chopra en Alexandra Daddario het podium op. Johnson noemde hun personages de “Avengers of the beach”. Vervolgens werden er uitgebreide scènes getoond.

Het publiek werd vervolgens getrakteerd op beelden uit de film. In één van de scènes onderzoeken de personages van Efron and Johnson een misdaad en ze verzamelen bewijs in een mortuarium. Daar moet Efrons personage de edele delen van een dood lichaam inspecteren. Hij moet daarbij de penis van het dode lichaam optillen. Vervolgens maakt Johnsons personage een foto met zijn telefoon. Niet veel later moeten ze schuilen. Efrons personage springt bij het dode lichaam, waardoor hij onder de lichaamsvochten komt te zitten.

De beelden werden wisselend ontvangen. Sommigen vonden het aanstootgevend, waar anderen er juist om moesten lachen.

[youtube eyKOgnaf0BU]

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Andere hoofdrollen in de film zijn er voor Dwayne JohnsonZac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass. Tevens zullen Baywatch-veteranen David Hasselhoff en Pamela Anderson te zien zijn in de film. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Seth Gordon zal de film regisseren. De filmversie moet vanaf 11 mei 2017 in de bioscopen verschijnen.